Wil je écht veranderen?Na een intakegesprek bepalen we het plan dat we gaan hanteren. We werken samen met diverse coaches van professionele bedrijven." />

Coaching

Let’s take it to the next level

AIMconsulting traint de trainer en maakt van U de locomotief van de trein. Leiderschap is zowel de dingen goed doen als de goede dingen doen. Het is de connectie tussen leiderschap en firma-eigen vaardigheden. Hoe zorgt een werkgever ervoor dat het talent binnenboord blijft ?

Betrokkenheid blijkt de sleutel tot succes. Voor goede coaching is het niet voldoende dat spelers het spelletje technisch beheersen. Je moet ze individueel scherp krijgen voor de wedstrijd, maar ook de troepen in de meest uiteenlopende omstandigheden samenhouden.

AIMconsulting maakt van U geen leider van vandaag op morgen, maar geeft U wel een aantal handvaten om dagelijks barrières te overwinnen. Zo brengt U mensen in beweging en zet U hen aan tot actie en verandering.

Wil je écht veranderen?Na een intakegesprek bepalen we het plan dat we gaan hanteren. We werken samen met diverse coaches van professionele bedrijven.

Unieke tailormade training - Fit for you

In company training - on the job

Combinatie inhoud en cultuur

Connecteren van alle Niveaus (Strategisch - Tactisch - Operationeel)

Praktisch

Abstract => Concreet