Diensten

Advies

Oplossingen op maat van uw bedrijf. Dankzij goede adviezen worden uw persoonlijke doelen ook effectief gehaald en verdwijnen ze niet op het kerkhof van de mooie plannen? Getting things done dankzij de door AIMconsulting aangereikte handvaten, gebaseerd op een grondige analyse. Door processen efficiƫnter in te zetten, voert u veranderingen door.

Ondersteuning

AIMconsulting is het aanspreekpunt voor mensen, vennootschappen & organisaties die behoefte hebben aan hoogwaardige ondersteuning. Focus daarom met ons op kwaliteit, want: hoe scherper de focus, hoe beter het resultaat. […]

Projecten

Het verbeteringstraject is uitgezet, de strategie is bepaald en het plan gemaakt. Niet doorgaan op de oude manier, maar echt anders te werk gaan. Hoog tijd voor de implementatie. AIMconsulting begeleidt uw project of neemt het volledig over indien u dat wenst. Vakbekwame specialisten worden ingeschakeld. Zij kennen uw business priorities en onderscheiden hierdoor hoofd- en bijzaken.

Mensen

Het zoeken van een sleutelfiguur is een serieus werkje. Waar vindt u de juiste talenten die perfect aansluiten op uw bedrijfsomstandigheden? AIMconsulting heeft een frisse blik op de arbeidsmarkt en selecteert binnen zijn uitgebreid netwerk de persoon die het best bij uw onderneming past. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en vinden in geen tijd de juiste persoon voor uw (tijdelijke) gespecialiseerde opdracht.

Branding

Bescheidenheid is een groot goed, maar het mag je niet beletten de eigen kwaliteiten in de kijker te zetten. Wilt u iets bereiken, dan is in de eerste plaats de kwaliteit van het werk doorslaggevend voor je succes. Maar op zich is het onvoldoende. Een onderscheidend vermogen is noodzakelijk, ook al bent u niet iemand die het van de daken schreeuwt. Extraverten doen hun voordeel. Communicatieve outgoing persoonlijkheid trekt het succes naar zich.