Branding

Herbron jezelf – Boost het bedrijf

Personal

Bescheidenheid is een groot goed, maar het mag je niet beletten de eigen kwaliteiten in de kijker te zetten. Wilt u iets bereiken, dan is in de eerste plaats de kwaliteit van het werk doorslaggevend voor je succes. Maar op zich is het onvoldoende. Een onderscheidend vermogen is noodzakelijk, ook al bent u niet iemand die het van de daken schreeuwt. Extraverten doen hun voordeel. Communicatieve outgoing persoonlijkheid trekt het succes naar zich. Wie wil communiceren, mag niet te afwachtend zijn en moet durven praten over kwaliteiten, moet willen gehoord en gezien worden. AIMconsulting helpt u uw vaardigheden bekend te maken zodat anderen ze benutten. Samen bouwen we aan U.  Wanneer begin “JE”?

 

Krijg je behoefte aan een nieuwe stijl, kledij die beter bij je past, een complete lichaamsverzorging….  Aarzel niet, ook daar hebben wij dé oplossing voor via één van onze partners. Olala staat voor Mind – Health & Beauty (www.o-lala.be)

 

 

Company

Dit is het proces waar strategisch denken en het creatief produceren van de gewenste media elkaar de hand geven om uw bedrijf correct te positioneren binnen het grotere geheel. Het is een fase waarin we opportuniteiten creëren zodat bedrijven hun kansen ten volle kunnen benutten. Samen bouwen we aan een aanval die we daarna binnenkoppen. De bedrijfswereld draait door en samen zijn we continue in beweging om niet achterop te hinken in een digitale wereld van verandering. Eens de tactiek is uitgestippeld is de volgende stap te bepalen hoe we de aanval opzetten.

 

Welke media zetten we in om doelpunten te scoren? Hiervoor hebben we voor jullie het complete team, van denkers tot doeners: grafici, webdesigners, marketingspecialisten, developers, sociale media experts en een video producer. Iedere speler van het team neemt zijn grootste individuele verantwoordelijkheid en staat naast uw bedrijf. Zo garanderen we korte communicatielijnen om zo snel mogelijk tot het gezamenlijke doel te komen: een overwinning voor uw bedrijf.