Over ons

Wat maakt AIM anders?

Anders ?

Door de diepgaande kennis en uitgebreide ervaring is AIM in staat maatwerkoplossingen voor te stellen en uit te voeren. AIM beschikt over uitstekende management vaardigheden en koppelt inzicht in de financiële administratie aan een doorgedreven kennis van de meest uiteenlopende financiële instrumenten.

Zonder borstklopperij, maar betrokken en gedreven geeft AIMconsulting advies. Resultaatgericht wordt de bedrijfsvoering gedeeltelijk of volledig tegen het licht gehouden. Waar wenselijk worden de zaken met een frisse kijk anders aangepakt. AIMconsulting is een verzamelnaam voor gedreven professionals die elk in hun vakgebied, het beste willen teruggeven aan mensen en bedrijven die daar behoefte aan hebben.
AIMconsulting heeft lef, maar straalt ook rust uit. Het geloof in de projectbasis overheerst, elke klant heeft zijn project. Durven en doen, in overleg, maar zonder treuzelen. Dankzij de jarenlange ervaring biedt AIM een correcte analyse in alle omstandigheden, zowel cognitief als intuïtief. AIM biedt training in veranderingsmanagement, in branding ook, want pas wanneer anderen uw vaardigheden en kwaliteiten kennen, zullen ze die benutten. AIMconsulting is creatief en doortastend, want met halfzachte analyses komt niemand verder. In moeilijke omstandigheden fietst AIM harder. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen blijkt dé trigger vanaf het eerste gesprek.